Крутимо педалі, щоб вони жили! Команда GREENVILLE

21

травня 2018

Група компаній GREENVILLE вже не вперше допомагає маленьким онкохворим Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру.

“У партнерстві з “Запорукою” та Арсеном Мірзояном у минулому році ми вже крутили педалі всією командою і дуже раді, що це стає новою традицією. Нам було приємно спостерігати, як змінюється екологічний простір відділення гематології – у тому числі завдяки і нашим зусиллям.

Високі вимоги до будівництва та дотримання стандартів життя в екологічному середовищі – це кредо нашої компанії.
Розуміючи свою соціальну відповідальність, ми завжди радо долучаємось до благодійних заходів і нерідко самі створюємо ініціативи. Екологія простору для нас – це не лише чисте повітря, а й дотримання наших цінностей. Участь у таких ініціативах дозволяє нам згуртувати навколо ідеї наших працівників, мешканців наших житлових комплексів і усіх небайдужих.

Ми дуже сподіваємось, що нас підтримають і цього разу, адже що може бути краще, ніж подарувати дітям можливість одужувати у чистих палатах? 3 червня у Львові ми крутитимемо педалі, щоб вони жили! Сподіваємось зібрати не менше 22 000 гривень, які стануть внеском нашої спільноти у ремонт одного блоку палат.
https://ubb.org.ua/uk/project/4053/